Odlo – intohimosta urheiluun

Odd Roar Lofterød Senior perusti Odlon Oslossa vuonna 1946 ja toimi yrityksen keulahahmona vuoteen 1979 asti. Hänen suosikkilauseensa oli ”on aina oltava askel edellä”, tämä ajatus on vieläkin yksi Odlon tärkeimmistä tunnuslauseista.   

Lofterødin suosio alkoi kun hän suunnitteli teknisen, joustavan pikaluisteluasun pojallensa. Monet huippu-urheilijat kiinnostuivat tästä uraauurtavasta uutuudesta ja menestystarina alkoi.

Jatkuva uudistus- ja tutkimustyö ovat tärkeä osa Odlon identiteettiä. Kaikissa Odlon alusvaatteissa on esimerkiksi hajua estävä hopea-ionikäsittely. Merkki keksi myös ensimmäisenä saumattomat alusvaatteet, jotka valmistetaan 100-prosenttisesti kierrätettävästä materiaalista. Odlon uusin innovaatio on Ceramicool, jäähdytysteknologia, joka vähentää ihon lämpötilaa jopa 1°C.

Jokainen Odlo- mallisto on suunniteltu ”ihosta alkaen”, sillä urheilijat voivat nauttia lajistaan ja tehdä parhaansa vain kun he tuntevat olonsa hyväksi ja mukavaksi vaatetuksessaan.

Odlo tarjoaa korkean suorituskyvyn urheiluvaatteita juoksijoille, kuntoilijoille, pyöräilijöille, maastohiihtäjille ja laskettelijoille, sauvakävelijöille ja ulkona harrastajille – kaiken ikäisille kaikkina vuodenaikoina.

Store locator

Helsinki

Turku

Vaasa

Odlo jälleenmyyjäksi?

Yhteyshenkilö

Ippe Sipari

Sähköposti

micky.bjorkholm@mb-trading.fi

Puhelin

+358 40 58 55 001

Näyttelyhuone

Vaasa & Helsinki